FRISS HÍREK

2010. április 15., csütörtök

VÁLASZTÁSI HÍREK ÉS HUMOR!

Csináltam egy sorsolást és a szerencse által felállított sorrend szerint az állva maradt pártokról összegyűjtöttem érdekességeket. Nemsokára ugyanis e pártok képviselői hoznak majd törvényeket itthon, remélem nem olyanokat, melyeket a nagyvilág érvényes törvényeiből gyűjtöttem össze.

Nagy-Britanniában tilos a Parlament épületében meghalni.
Egy terhes nő ott végezheti kisdolgát, ahol kedve tartja.

Franciaországban ha disznót tartasz kizárt, hogy Napoleon legyen a neve.

Írországban tilos a kivilágított oszlopokra tüsszenteni.

A kanadaiak sem maradnak le a fura törvényekről! Ha fokhagymát ettél reggel, aznap csak gyalogos lehetsz, tilos autót vezetni.

Samoában tilos egy férfinek megnézni felesége szülési évét.

Hong Kongban is a párkapcsolatokról van szó, ott ugyanis a megcsalt nő megölheti férjét.

Missouriban illegális medvét szállítani autóban, ez csak akkor lehetséges, ha az állat ketrecben van.

New Jerseyben illegális golyóálló mellényt viselni a törvényszegőknek.

Michiganben minden 12 évesnél idősebb személy hordhat magánál fegyvert, akkor ha nem követett el semmilyen illegális dolgot.

Nevadában tilos egy férfinak alkoholt vennie háromnál több embernek.

New Jerseyben ha elitéltek ittas vezetés miatt, elfelejtheted a személyre szabott számtáblát.

Észak-Dakotában tilos sört és perecet egyszerre fogyasztani az éttermekben!

Észak-Karolinában nem bingozhatsz öt percnél tovább.
onnecticutban tilos az úton átkelni… kézen állva.

Arizonában illegális két vibrátornál többet tartani otthon.


Választási Hírek 2010! Magyarország!

JOBBIK ELNÉZÉST KÉRT

Hálával és szeretettel köszönöm mindenkinek, aki segített bennünket abban, hogy ezt az eredményt elérjük. - nyilatkozta Vona Gábor. Hálával és szeretettel köszönöm mindenkinek, aki segített bennünket abban, hogy ezt az eredményt elérjük. Történelmi áttörést hajtottunk végre azzal, hogy ekkora ellenszélben közel egymillió ember támogatását megszereztük. Egyúttal szeretnék elnézést kérni azoktól, akiknek csalódást okozott, hogy az MSZP-t nem sikerült megelőznünk. Talán ezért is szerették volna felvidítani humoros hírekkel a szimpatizánsokat:

HUMOROS HÍREK:


Az MSZP felkérte a szőke, nyurga, csontsovány svéd modellt, Lendvankski Cenzorströmöt, hogy legyen a Párt reklámarca. A hirtelenszőke svéd modell boldogan áll a kihívások és kamera elé! Az MSZP azt reméli a mindössze húsz kilogrammot nyomó modell szerepeltetésétől, hogy vele tudják majd demonstrálni, mi vár a nyugdíjasokra, ha Orbán szőlőbányáiban kell majd dolgozniuk, amennyiben a Fidesz hatalomra kerül.

Mesterházy Attila új rekordot állított fel a hétvégén, átadva a múltnak Gyurcsány Ferenc 2006-os rekordját. A fedettpályás nyugdíjasnéni-puszilgatás új rekordja, ígérgetéssel összekötve, mostantól óránként 800 nyugdíjas, húsz ígéret! Gratulálunk! Ezt nehéz lesz megdönteni!

Hagyó Miklós elvtársi üdvözletét küldi minden kedves párttársának, a Becsületes Pártnak, Akik Nem Korruptak, és azt mondta sejtelmesen: "Ha én egyszer kinyitom a számat!" Másnap Hagyó rituális öngyilkosságot követett el, huszonhétszer lőtte hátba magát, majd leöntötte magát benzinnel, és öngyulladást hajtott végre. Az MSZP saját halottjának tekinti, a vizsgálati anyagokat kegyeleti okból 100 évre titkosították.

Az MDF felhívja minden kedves párttársának figyelmét, hogy az orvosi műszer boltban akciós kacsák kaphatók! Mészáros Tamás nem olvasta ezt a hírt, rá is fázott! Mikor kiment pisilni a választmányi ülésről, a párttársai kiszavazták az egyéni jelöltek listájáról, mert állítólag ellenezte az SZDSZ-el kötendő szövetséget. Így jár az, aki nem visz magával kacsát MDF-es választmányi ülésre, vagy nem katéterezi be magát!

Kövér László lenyelte a bajuszát! A magát nagyon, de nagyon radikálisnak tartó, volt MSZMP KB társadalompolitikai intézeti munkatárs egy lakossági fórumon, miközben a Jobbikot szapulta, annyira hevesen gesztikulált, hogy véletlenül a szájába került hatalmas, ápolatlan bajsza, és már nem lehetett elkerülni a tragédiát, lenyelte! Kövér az eset után azt nyilatkozta, ez is a Jobbik hibája.

Pénteken tartja immár hagyományosnak tekinthető évértékelő beszédét Orbán Viktor a Millenárison. Nyakó István sajtótájékoztatón kérte fel, hogy határolódjon el a szélsőségesektől, és vonja vissza sértő kijelentéseit. Amikor a jelen lévő újságírók tájékoztatták, hogy még nem is hangzott el a beszéd, nyakó közölte, pártja kész megvédeni a demokratikus értékeket, és csak az MSZP képes kivezetni az országot a válságból. Forrás: TárogatóHangján.hu - Ricsi


NA és akkor folytassuk valódi lapszemlével!!!!!!!!!!!!!!!!


Az LMP nem kér az MSZP visszalépésből

A Lehet Más a Politika (LMP) senkivel nem tárgyal a második fordulóban együttműködésről, és sehol nem lépteti vissza jelöltjeit. Nincs ráhatásunk arra, hogy az MSZP mit csinál a jelöltjeivel, azonban a szocialista párt semmiféle ellentételezésre nem számíthat a visszalépések miatt. Minket is nyugtalanít a lehetőség, hogy a Fidesz kétharmadot szerez, de ezért a felelősség azokat terheli, akiknek nyolc évi kormányzása a magyar társadalom elsöprő elutasítását hozta magával. A bejelentett visszalépések egyébként alkalmatlanok a Fidesz kétharmados többségének megakadályozására, így alapvetően kommunikációs lépésnek tartjuk, melynek a célja a kialakult helyzet felelősségének az LMP-re hárítása.

MSZP bukás után vádaskodás!

MSZP-s politikusok az [origo]-nak azt nyilatkozták, hogy a székházban dühös párttagok bukkantak fel, akik azt keresik, ki a felelős a katasztrofális választási eredményért. Egy érintett szocialista képviselőjelölt szerint az ország északkeleti térségében azért bukott óriásit az MSZP, mert az ott élők számára az egyik legfontosabb kérdésre, a cigányok helyzetének rendezésére nem voltak válaszaik. 2006 óta 1,4 millió ember fordult el az MSZP-től – éppen annyi, ahányan összesen rájuk szavaztak 1998-ban. A szocialisták nem tudtak elegánsan belenyugodni az eredménybe – írta az index -, Lendvai Ildikó pártelnök az egyértelmű számok ellenére rögtön csalásról beszélt. Mesterházy Attila gratulált mindenkinek, aki bekerült a parlamentben. Kijelentette, hogy a választók leváltották a pártot a kormányzati pozíciójából. Elmondta, hogy korábban már gratulált a Fidesz elnökének, és arra kérte, hogy minden magyar ember kormányfője legyen, és ne ossza meg a nemzetet. Újból vitára hívta ki Orbán Viktort. Az első forduló arról szólt, hogy ki kapjon felhatalmazást a kormányzásra, a második forduló a kormánypárt ellenőrzéséről fog szólni. Új baloldali Magyarország felépítéséért folytatandó harcot ígért a választások második fordulójára. A Medgyessy-, Gyurcsány- és Bajnai-kormányok 14 minisztere és 12 államtitkára, a szocialisták két szóvivője és a volt házelnöke is elindult egyéni mandátumért vasárnap. Mindannyian buktak, de általában nem szerepeltek jól a Jobbik meghatározó személyiségei sem.

FIDESZ: TÖRTÉNELMI GYŐZELEM

Számos ország és nemzetközi szervezet vezetője gratulált a Fidesz elnökének, és rajta keresztül egész Magyarországnak az első fordulós nagyarányú választási sikerhez. Orbán Viktornak José Barroso, az Európai Bizottság elnöke, Traian Basescu román államfő, izraeli kormányfő, horvát miniszterelnök, bolgár kormányfő, albán miniszterelnök, , az Európai Néppárt elnöke, Josef Pröll osztrák alkancellár, finn miniszterelnök-helyettes, palesztin elnök, valamint határon túli magyar szervezetek elnökei gratuláltak telefonon, illetve levélben.
"Olyan kormányzati politikára van szükség, ami az egész nemzet érdekeit tartja szem előtt" - szögezte le Navracsics Tibor a Fidesz elnökségi ülése után tartott sajtótájékoztatóján. A Fidesz kormány új pénzügyi megállapodásra, vagy a már meglévő kiterjesztésére törekszik a Nemzetközi Valutaalappal (IMF) és az Európai Unióval - jelentette ki Martonyi János, a külügyminiszteri poszt várományosa a Reuters hírügynökségnek adott nyilatkozatában. A három csapás törvény benyújtása a Fidesz első lépéseinek az egyike lesz új Országgyűlésben - mondta az InfoRádió Aréna című műsorában a párt elnöki stábjának a vezetője. Szijjártó Péter hozzátette: készen van a kisebb parlamentre vonatkozó indítványuk is, és a rendőrségi törvény módosítását szintén mihamarabb be szeretnék nyújtani.


Köztársasági elnök is hozzászólt

Sólyom László felhívta a figyelmet, hogy eddig egy magyar kormány sem kapott még ilyen nagy arányú felhatalmazást, majd hozzátette: ez nagy felelősséget és feladatot ró a győztesre. 100 százalékos feldolgozottságnál a Fidesz 52,71 százalékkal nyerte az országgyűlési választást. Az MSZP 19,29 százalékos támogatottsággal a második legnagyobb párt, a harmadik helyen a Jobbik szerepel 16,66 százalékkal. Az LMP 7,48 százalékot ért el. A választás legnagyobb vesztese az MDF, a rendszerváltó párt most 2,67 százalékkal zárt.

Én továbbra is azt mondom, mindegy kire voksoltál, ha szavaztál éltél a jogaiddal és ez a demokrácia szabadsága. Ha a te lakókörzetedben második fordulóra van szükség, hát menj el másodszor is szavazni!


SZERINTED MIÉRT CSAK AZ ORSZÁG FELE MEGY EL SZAVAZNI?

1 megjegyzés:

Judyty írta...

Mindenesetre én elmegyek szavazni másodszor is, mert demokratikus jogaimmal elve felelősséget érzek a sorsom iránt, igaz egy fecske nem csinál nyarat, de ha hozzájárulok egy szavazattal is az eredményekhez és még jól is döntök, akkor az ország sorsa, illetve az emberek sorsa talán jobbra fordulhat,
"Hidd el, hogy a jobb mint a bal, ami sose jobb,
A bal úgy jobb, ha csavarod,
De legjobb az, ha nem te kapod"
Háát ennyi.