FRISS HÍREK

2010. május 27., csütörtök

Savval támadt! Már megint a tolvajokról!


Nem is olyan régen löktem itt a rizsát a rendőrség munkájáról és az önbíráskodásról. Erre tessék elég csak az elmúlt két nap híreit végigböngészni és megállapíthatjuk falra hányt borsó. De ez már legalább eredmény, hisz végül is ha rizsát lökök, és az mire falig ér borsó lesz belőle, kész csoda. Persze csak kínomban nyomom a sódert. na de mi is történt. Ercsiben egy férfi gázálarcban rontott rá egy roma családra, akik persze nem igazán kultiválták, hogy V. Tamás savval támad. Annyira szétverték a fejét, hogy az belehalt a sérülésekbe.

Az biztos, hogy ha az én portámra jönne valaki savval locsolgatni a gyerekeket, akkor tuti én is gyilkolásznék. Csakhogy!! És már megint itt az a csakhogy! Nem szúr szemet senkinek se a cikkben található egyéb információ. Ercsiben állandó a tolvajlás. Tamás éjjel nappal dolgozott, és amíg ő dolgozott, többek között a megtámadott család is tucat számra törtek be a házába. Nem egyszer nem kétszer, hanem nagyon sokszor. Minden lopás után rendőrséghez fordult, de mivel nem volt eredménye áramot vezetett a kerítésbe, mint ahogy a képviselővé lett sorstársa is tette. Egyszer rá akarták gyújtani a házát is, nem csoda hogy bekattant. Ismételten leírom, hogy az önbíráskodás nem a megoldás és a cikket akkor is megírom, ha nem cigányok loptak volna, de könyörgöm. Hogyan lehetséges, hogy azok a rendőrök, akik olyan nagy hősiességgel szeretik megbírságolni a tilosban parkolókat, vagy a 30-as táblánál 45-el menőket, nem képesek egy tolvaj családot megregulázni. Nincs ma olyan törvény, hogy időben léphessünk. Most lett egy halott és lett egy gyilkos. és ennek semmi köze a faji kérdéshez, csupán az erkölcsökhöz. Mert csessze meg a magyar állam, meg az összes bíróság és a rendőrség együttvéve ha hagyja tovább, hogy az országot szétlopják!

Itt van mindjárt a következő hír: TOMBOL BUDAPESTEN AZ AUTÓMAFFIA! Csak az elmúlt fél évben a II, és a III kerületből 300 db nagy értékű gépkocsit lovasítottak meg. Erre az ember mér fel se kapja a fejét, mert sajnos annyira szétcseszett már mindenkit a közönyösség, hogy ezen már fel se horkanunk. De az, hogy civil szervezettel karöltve, kiosztanak néhány kütyüt, kamerát stb. és az így felszerelt magán kocsikkal egy-két nap alatt ellopott kocsit szúrtak ki az országban az nem semmi. Na kérdem én, ha ez ilyen egyszerű, kütyű, sok odafigyelés és máris találtunk 100 autót. Ha 2M átlagárat veszek, akkor 200M került vissza egy nap alatt a már rájuk keresztet vetett jogos tulajdonoshoz. h az én autómat valaki ellopná, majd egy ilyen legális szervezet visszahozná, örömmel adnék érte akár 50.000 Ft-ot is. Szóval még csak az se igaz, hogy az egész szervezés anyagilag ráfizetés lenne. Miért is nem csinálják ezt hetente vagy naponta???? Ja és állítólag 2 év után le is kell zárni egy nyomozást, ha az autó addig nem kerül elő. A hétszázát. Hát miért nem védi meg senki se ebben az országban a magántulajdont!! Tisztelt Orbán úr!!! Mi lesz már a három csapás törvénnyel??? Vagy javasolnám a nyilvános kézlevágást!!! Szedjék össze magukat rendőr elvtársak. Tisztelt politikusok! Mert ebből elegünk van!!!

Nincsenek megjegyzések: