FRISS HÍREK

2010. május 14., péntek

Hatékony a rendőrség? Jó a törvény?


A pedofil szabad, aki lebuktatta rács mögött






A cikk, mely kapcsán szót emelnék, nem a témája miatt érdekes. Egyébként is inkább nevezhető lenne szörnyűnek, sem mint érdekesnek. Mondandómat így szeretném kiterjeszteni és ezáltal átlépni a pedofil bűnöket, de mielőtt ezt a bakugrást megtenném, had adjam ki a mérgemet. Ha én lennék a törvény és valakire rábizonyosodna, hogy gyerekkereskedő, vagy apróságokat molesztáló pedofil, akkor teketória nélkül kitekerném a nyakát. Ha pap az illető, akkor is. De mivel a törvény az, hogy tartsuk be a törvényt, így a pedofilokat és más bűnelkövetőket csakis a rendőrség kaphatja el és a bíró ítélheti el, hát nem megyek nyakakat tekerni. Mivel nem olyan régen volt Olaszliszka és szegény román válogatott kézilabdást is lincseléssel egybekötötten késelték halálra, függetlenül, hogy mindkét esetben az elkövetők tévedtek is az indokot adódóan, ha nem így lett volna, akkor se lett volna szabad önbíráskodniuk. Jó ez a törvény, mégis sántít egy kicsit nekem!!!

Kezdjük egy igaz mesével az állításom bizonyítását. Volt egy ember, nagy szakála nem volt kender, de akit le akartak csukni, aztán mentelmi jogot kapott a választásokra, hisz képviselő lett a szentem. A lecsukás oka, hogy "bíza" az öreg megunta, hogy sorba lopkodják a szőlőjét és a portáján, ami még mozdítható. Áramot vezetett a kerítésbe és csóró tolvaj szexuálva kapott egyet. Magyarul megbaszta az áram. Persze veszélyes ez mert ártatlant is megcseszhetett volna az áram, de most ugorjunk ezen át. Viszont azon azért ne, hogy a tolvaj a kerítésen akart átugrani, de szegénykéről nem szólt a híradás, csak a bácsiról, hogy mily gaztettet hajtott végre. Egyrészről a tolvaj minek ment lopni?!! Hát miért nem döglik meg az olyan. Én a tolvajoknak nem három csapás törvényt adnék, mint a FIDESZ, hanem első lopásra a homlokára tetováltatnám, hogy „tolvaj”, másodszorra meg levágnám az ujját, harmadszorra meg a kezét. Végül is ez két csapásos és egy firkantásos törvény lenne! A hír azt se emelgette ki nagyon, hogy a rendőrség már sokszor „nyomozott” de semmi eredménnyel. Nem is tudom, de emlékem a három betörésünkről, ami az életemben érte a családunkat az, hogy már vagy eleve közölték, hogy nem is fognak nyomozni, vagy hogy valószínű semmi esély megfogni az elkövetőt. Ezek után nem is tudom, hogy 4 fürt szőlő, meg az ellopott betonkeverő mennyire késztette nyomozásra a helyi erőt, de az tény hogy sokadszorra jöttek már a tolvajok és egyszer betelt a pohár. Valahogy így volt ezzel BALÁZS is. Megelégelte a pedofilokat, hogy szabadon garázdálkodhatnak az Interneten. Azt, amit ő tett bármelyik rendőri erő is megtehette volna, de nem tették. Miért nincs erre egy külön Internet rendőrség. Miért nem jelentkeznek be 12 éves kislánynak a rendőrök, mint ahogy Balázs tette? Miért nem csalják ők tőrbe a szemeteket? A legröhejesebb, hogy hiába buktatta le a pedofilt, mivel a csalinak használt nő 18 éves volt, (bár a pedofil pasi úgy tudta 14) emiatt nem lehetett lecsukni, viszont mivel fizetni akart 500 ezret a hallgatásért és azt Balázs átvette, őt csukták le zsarolásért. Ez olyan nekem, mint a Móri mészárlás, ahol lecsukták a vélt gyilkost, aki pedig megtalálta a fegyvereket, nemhogy nem kapta meg a beígért jutalmat (amit egyébként már odaadtak egy szerb faszinak??) hanem mivel fémkeresővel illegálisan kereste meg a fegyvereket, még őt akarták lecsukni.
Szóval OK, ne legyen önbíráskodás és ne vezessünk áramot a kerítésbe, és ne zsaroljunk pedofilokat. De legyen viszont erős rendőrség, akik ne a kerékbilincseléssel legyenek nagyfiúk, hanem a betörőket, gyilkosokat, pedofilokat fogják el nap mint nap! Nagyobb erővel és hatékonysággal, mert lopják értékeinket, meggyalázzák kislányainak és fiainkat és néha úgy érezzük semmi sem változik. Balázst meg engedjék ki és csukják le a pedofil szemetet.

SZERINTED HATÉKONY A RENDŐRSÉG?

Nincsenek megjegyzések: