FRISS HÍREK

2010. május 12., szerda

BIKICSUNÁJ, bikicsunáj!





Szarka Lászlót sztárrá tette a "bikicsunáj"!!!
A Megasztár bohóca!
Alphaville gyilkos!

és hasonló főcímekkel jelent meg az újságokban cikk Laciról, aki az egyik közösségi portálon így nyilatkozott: "Hiszek abban, hogy egyszer nagy popsztár leszek!"
Lacikám, ha te meg tudtad tanulni a BIG IN JAPAN magyarított változatát, akkor mindenre képes vagy: Oszil szil vojam bikicsunáj óóó de bikicsunáj,
csunáj bikicsunáj vicsáj bikicsunáj
tú rilisz tú szin szímdú bikicsunáj ó rájsz szialájszí májoszáj,
venszorízi vinyó bénking csunáj ó rö bikicsunáj ..
..
De legfőképp arra, hogy tömegeket mozgass meg! A rajongótáborod egyre csak nő és nő! Pedig csak egy biztonsági őr vagy Ököritófülpösről. Ezt a 3500 lelket számláló települést csak miattad ismeri meg az ország. Mit az ország, lassan az ország világ! Simán megelőzöl valódi énekesek, sztárokat, celebeket, olimpiai bajnokokat vagy Nobel díjasokat is. Mert az embereknek kell egy új GERAPPA! A bikicsunáj érzés, egy életérzés, valahol túlmutatva a Győzike Show és a Kiszel Tündike bugyijain is túl. Egy életérzés, ami megnevettet, ami elgondolkodtat, hogy mi az, ami kell az embereknek. Persze a rómaiak is megmondták csak kenyér kell és cirkusz! Na a Megasztár eddig kész cirkusz! Én ettől függetlenül drukkolok neked! Hajrá bikicsunáj!
A politikai színtéren is jó lenne egy kis bikicsunáj! Egy kis összefogás! De ha így folytatod Laci, akkor a Feriket, Viktorokat is le tudod körözni! Ha így folytatod még akár miniszterelnök is lehetsz!

Csak azt sajnálom, hogy nyilván a sorba megjelenő divatcikkek, pólók és egyéb bikicsunáj feliratos cuccok eladásából megint nem te a feltaláló fog részesülni!
Neked marad az életérzés!!! Meg az álom, hogy éneked leszel! Hajrá!!! Köszi hogy szereted a blogomat!!! http://fullextra.blogspot.com/

1 megjegyzés:

Judyty írta...

Hajrá Szarka László, hajrá Fullextra!